Fotokussen persoonlijk en uniek cadeau

Fotokussen compleet met foto en tekst

Fotokussen compleet en uniek cadeau met Bijzondere Momenten

Ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau met eigen foto's en tekst? Schenk dan eens een gepersonaliseerd fotokussen. Een gepersonaliseerd kussen is een perfect en compleet cadeau waarmee je iedereen blij verrast! 

Gepersonaliseerde kussens van De Textiel-Fabriek SDD zijn écht uniek. Je geeft met dit fotokussen een waardevol sierkussen met mooie herinneringen als geschenk aan iedereen die je lief is. Bij het uitpakken van dit cadeau, bij het zien van de oude trouwfoto's, babyfoto's en andere mooie fotomomenten is de kans groot dat er emotioneel gereageerd wordt. Soms wordt er zelfs traantje gelaten. Weet dat je met dit fotokussen een uniek, compleet en waardevol cadeau in handen hebt waarmee mooie en bijzondere herinneringen weer naar boven komen. 

Fotokussen compleet bedrukt met mooie momenten

De Textiel-Fabriek SDD in Apeldoorn ontwerpt speciaal voor jou een opmaat gemaakt ontwerp. Het fotokussen is gepersonaliseerd met foto's compleet met persoonsgegevens, datum en/of een pakkende tekst of quote. Het kussen is aan twee zijden volledig verschillend bedrukt. Een fotocollage is dan een goed idee als je veel foto's hebt. Je geen keuze kan maken welke foto momenten je als print op het kussen wilt. De sierkussens zijn decoratief en in de kleur én stijl die in het interieur past. Alle fotokussens zijn compleet bedrukt met haarscherpe print op hoogwaardig kwaliteit woontextiel. Het fotokussen is een favoriet cadeau voor geboorte, verjaardag, huwelijk, jubileum, bruiloft, afscheid en ieder andere levensgebeurtenis. Een geweldig fotocadeau als geschenk met mooie en dierbare herinneringen. 

Creativiteit en originaliteit staan bovenaan, dit samen met de wensen van de klant, staat garant voor een bijzonder kussen ontwerp, op maat met aandacht gemaakt in eigen atelier.

Wie ga jij verrassen met een uniek cadeau? Voor iedere levensgebeurtenis en mijlpaal maken wij een gepersonaliseerd kussen.

Fotokussen bestellen of heb je een vraag en aanvullende informatie nodig? Stuur dan een e-mail naar :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. appen mag ook 0629412094 Wij helpen je graag!

 

Hoe gaat het verder in zijn werk? Er zijn verschillende mogelijkheden om foto's aan te leveren.

-Aanleveren van foto's digitaal via e-mail. Advies is foto's scannen op 300 DPI.

-Aanleveren van foto's die op je telefoon staan via whatsapp.

-Aanleveren van oude foto's via de post. Foto's komen onbeschadigd retour.

-Wil je geen oude foto's per post versturen dan maak je een foto van de oude foto. Advies is: Zet je camera op de hoogste resolutie en dan zonder te bewegen een foto van de foto maken.

Je hebt de foto's en daarbij geef je de tekst door die bij de foto's komt. Denk daarbij aan de voornaam, achternaam, datum, jaartal, gedicht, felicitatie. Maak het zo persoonlijk mogelijk.

 

Prijzen en afmetingen fotokussens:

Voorzijde en achterzijde zijn volledig verschillend bedrukt in de kleuren en in stijl die je wenst.

Fotokussen uniek ontwerp   vierkant afm.  50 x 50 cm € 55,00. 

Fotokussen uniek ontwerp   vierkant afm.  40 x 40 cm € 45,00

Fotokussen uniek ontwerp rechthoek afm. 60 x 40 cm € 55,00

De Textiel-Fabriek SDD maakt voor ieder bijzonder moment een unieke gepersonaliseerd kussen. Kijk eens op dit PINTEREST bord en laat je inspireren wat er allemaal mogelijk is.

Fotokussens zijn altijd een uniek en persoonlijk cadeau. Met deze fotokussens omarm je de herinnering die voor altijd blijft.

Fotokussens voorbeelden in opdracht voor blije klanten gemaakt:

Geboortekussens

Verjaardag

 Trouwen

 Sport

Sponsoring

Jubileum

Herinnering

Overig 

Heb je een vraag?

Whatsapp naar 0629412094
Contact opnemen via Facebookpagina
Stuur een e-mail naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.